7/3 W3D1: Power of Art and Design Part 1: Photography

12:00PM Meeting place: Bindlestiff Studio, 185 6th St, San Francisco, CA 94103. See Exhibition, Brown in the Sunshine by Erina Alejo and SoMapagmahal (30 min)

12:30 Lecture on Portraiture & Consent and alternative histories of SOMA through the lens of local photographers (Tony Remington, Chris Fujimoto, Rick Rocamora, Anth Bongco, Janet Delaney, Erina Alejo)(60 min)

1:30 Walk to Victoria Manalo Draves Park, 16 Sherman St, San Francisco, CA 94103 (10min)

1:40 Eat at VMD (20min)

2:00 Photography Workshop with SoMapagmahal Photography Mxntorship Program at VMD (40 min)

2:40 (closing)

Save Little Masantol. Photography by Erina Alejo, 2018.
Advertisements

6/28: W2D2: Importance of neighborhood and community based planning (Land-use as central to SF Politics) (Case study: The MISSION)

6/26: W2D1: Capitalism

  • 12:00PM Welcome/Check in question (5 min)
  • 12:05 Ice breaker (20 min)
  • 12:05 Wage Exploitation exercise (40 min)
  • 12:45 PM Educational (60 min) – Movie screening (clips)
  • Energizer (5 min) – stretch
  • 1:30 PM Activity/Exercise (15 min) – Discussion questions
  • 1:45PM Lunch (20 min)
  • 2:05PM Energizer (5 min)
  • 2:10PM Activity/exercise (15 min)
  • 2:35PM Closing/Cleanup (15 min)